Orust Träverkstad AB

Vårt arbete genomsyras av känslan för god kvalitet och extrem noggrannhet. Vi tillverkar alla våra produkter utifrån ett gediget och genuint hantverksarbete. Vill du ta fram en sekelskiftesmodell har du kommit helt rätt. Men även om du har en våning, skärgårdsvilla eller fjällstuga. Ledorden är platsbyggt och måttanpassat i noga utvalt massivt trä. Tips på idéer som vi förverkligat är ”Walk in closet” och drömmen om en egen vinkällare. Välkommen!

David Torstensson

David Torstensson

Ägare

2004 avslutade jag min gymnasieutbildning på Orust Båtbyggarutbildning på Henån. Efter utbildningen har jag arbetat som maskin- och möbelsnickare på ett antal mindre snickerier i närområdet, där jag finslipat och fördjupat mina kunskaper allt eftersom åren gått.

Orust Träverkstads snickeriverksamhet finns idag i nybyggda och ändamålsenliga lokaler på Industrivägen 6 i Varekil. Med ett centralt läge på Orust servar vi dagligen byggare och privatpersoner med allehanda snickeriuppdrag. Vi har ett nära samarbete med arkitekter och inredare. Tillsammans med våra partners kan vi vara med som leverantör både vid mindre och större projekt. Orust Träverkstad AB ägs och drivs utav David Torstensson som sedan 2012 arbetar fulltid i företaget.